دانلود فن آوری زیستی در بازیافت محتویات شکمبه کشتارگاهی و تبدیل آن به خوراک دام در فایل ورد (word)

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود فن آوری زیستی در بازیافت محتویات شکمبه کشتارگاهی و تبدیل آن به خوراک دام در فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود فن آوری زیستی در بازیافت محتویات شکمبه کشتارگاهی و تبدیل آن به خوراک دام در فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود فن آوری زیستی در بازیافت محتویات شکمبه کشتارگاهی و تبدیل آن به خوراک دام در فایل ورد (word)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود فن آوری زیستی در بازیافت محتویات شکمبه کشتارگاهی و تبدیل آن به خوراک دام در فایل ورد (word) :

سال انتشار : 1394

نام کنفرانس یا همایش : اولين همايش ملي پدافند غير عامل در بخشهاي کشاورزي، منابع طبيعي و محيط زيست با رويکرد توسعه پايدار

تعداد صفحات : 8

چکیده مقاله:

محتویات شکمبه (Rumen contents or paunch product) حاوی خوراک های هضم نشده و نسبتاً هضم شده می باشد که در صورت بازیافت ، مجدداً قابل تغذیه دام می باشد. در این پروژه محتویات شکمبه آب گیری شده در دو مرحله به روش بیوشیمیایی عمل آوری گردید. بعد بررسی های ظاهری سیلو ها (رنگ، بو، بافت و ساختمان ظاهری و ماده سیلویی) ، آنالیز ترکیبات شیمیایی، pH و تعیین ضرایب قابلیت هضم با روش in-vitro انجام گردید. جهت دستیابی و مناسب ترین و کاربردی ترین روش سیلو کردن، به طور مقایسه ای مدل های مختلف تهیه سیلاژ(بشکه ای، کیسه ای)طراحی گردید. پروژه در قالب طرح کاملاً تصادفی CRD بروش فاکتوریل 3 ×3 × 2 با 18 تیمار در 3 تکرار به مورد اجرا گذاشته شد. تجزیه و تحلیل آماری نتایج نشان داد که در اکثر صفات مورد بررسی روش سیلاژ در بشکه های پلی اتلینی و هیدرولیز اسیدی در سطح 1/5 درصد تأثیر بهتری در بهبود کیفیت فرآیند سیلاژ داشته و تفاوت معنی داری مشاهده گردید. بنابراین اقتصادی ترین روش سیلاژ محتویات شکمبه بعد ار ابگیری و هیدرولیز با 1/5 درصد اسید به روش بیو شیمیایی با 1/5 درصد ملاس+1/5 درصد امونیاک توصیه می گردد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید